23. 6. 2015.

{Review} Cool Twister - rashlađivač za vodu, gedžet koji najčešće koristim

Evo me ponovo! Nemojte da mislite da više nikada neću napisati ni jedan tekst koji će odisati emocijom i ljubavlju. Hoću, u to budite sigurni, samo možda ne baš odmah... Sada samo punim pluća njenim bebećim mirisom, hvatam slike njenog osmeha i dobro ih urezujem u svoja sećanja i potpuno sam prepuštena diranju tog minijaturnog nosića i obraščića. Dokle ću? Zauvek!

Dok se ponovo ne vratim u svet odraslih i budem spremna za velike razgovore, pišem vam recenziju jednog od raznih gedžeta koje sam isprobala od kada je ona sa nama. Ovaj najčešće i koristim i verovatno bih poludela da ga nemam ☺

Zato vam predstavljam Cool Twister by Nip.

Od samog starta smo morali da koristimo adaptirano mleko pa je ova stvarčica u mnogome pomogla skraćivanje trajanja Lenkinog plača dok čeka klopu. Stvarno prost sistem ali radi opasno dobar posao.  
Dakle, unutar ovog burenceta je sipana voda koja stajanjem u frižideru hladi spiralu kroz koju prolazi voda koju ćete hladiti. Biće vam jasnije ako pogledate sliku ispod pošto nisam mnogo vična objašnjavanju tehničkih karakteristika :D
Nip - Cool Twister

Proces je sledeći:
1. kupljeni Cool Twister napunite vodom prema uputstvu koje ćete dobiti uz njega. Zatim, aparat stavljate u frižider gde će uvek i stajati. Vodu punite samo jednom - osim kada ga čistite pa ćete sipati novu vodu.
2. Skuvate onoliko vode koliko može da stane u plastičnu flašicu koju ćete dobiti uz aparat, oko 180 ml maksimalno. 
3. Skuvanu vodu sipate u tu flašicu pa navijete gornji deo burenceta na nju. Pazite - flašica je vruća!
4. Zatim, okrenete burence na flašicu u koju želite da sipate rashlađenu vodu i ostavite da sva voda isteče. To traje bukvalno minut-dva. 
I to je to - voda je spremna! Kada bih za svaki Lenkin obrok morala da čekam da se voda ohladi ili da čučim kod sudopere držeći flašicu pod mlazom hladne vode umesto da uzmem nju u naručje i zabavljam je da ne plače, mislim da bih odavno počela da joj dajem mleko napravljeno 'ladnom česmovačom, a to baš nije dobro, složićete se ☺

Možete da ga kupite za stvarno smešne pare ovde.

*Mane:

- Nije najzgodnije za rukovanje sa bebom u naručju osim ako ne nosite bebu u nosiljci ili marami pa su vam ruke slobodne. Bepče će morati da otplače tih nekoliko minuta koliko je potrebno da izvadite spravu iz frižidera i navijete na flašicu. (Bolje i to nego 15 minuta hlađenja pod česmom ☺)

*Korisnost od 1 do 5:

-Veliko 5.

*Napomena:

 - Ne koristite za hlađenje mleka!
 - Nakon korišćenja potrebno je oko 60 minuta u frižideru da se burence ponovo ohladi na optimalnu temperaturu. 

Milica

Нема коментара:

Постави коментар

Budite slobodni da u komentaru napišete svoje mišljenje ili iskustvo ☺